Start Produkter Vik-/Skjutdörrar

Vik-/Skjutdörrar

Dörrar som öppnar gränser
Skjutdörrar som i stängt läge fungerar som en transparant vägg, släpper in ljus, suddar ut rummets gränser, ger tillgång till naturens uttryck och förmedlar känslan av tex. ett uppfräschande regn från din favoritfåtölj med en kopp varm dryck i handen eller ett vinterskådespel med domherrar i trädgården. Med en lätt tryckning på handtaget glider dörren upp på de friktionsminimerande skenorna och ger tillgång till naturens dofter, ta ett steg ut och allt är nära.


Ditt val för möjligheter i oändlighet

WICSLIDE S82 är en av WICONA-sortimentets optimala lösningar för att öppna gränserna mellan ute och inne. Dörren är i yttersta toppskiktet för isoleringsprestanda och med en teknologi väl beprövad på marknaden. En unik egenskap är att dörren går att komplettera med tröskelradiator, vilket också gör den öppningsbar med bibehållen innekomfort även vid kallare temperaturer. Löpkonstruktionen är en garant för en mångårig problemfri brukning.

 

 

WICSLIDE S86 är en del av ett marknadsledande byggsystem för glasarkitektur, där produkten samspelar perfekt med systemets övriga produkter. Önskar man att integrera dörren i en glasfasad görs detta genom osynlig övergång. Vill man kombinera det bästa av två världar, skjutsystem och viksystem, låter det sig enkelt göras. Möjligheterna är i det närmaste oändliga.

 

Design och funktion i perfekt samspel. Frihet i design
Ett stort urval av olika dörrtyper finns att tillgå. Produkten kan i princip utformas efter kundens egna önskningar; storlek, antal spröjs, isoleringsgrad mm. Konstruktionens begränsning skall ses som garanti för systemets högt ställda kvalitetsambitioner.

 

 


Broschyrer    
     
Dörr Wicona   Vikdörrar Wicslide
Dörrar   Vikdörrar
     
Skjutdörrar Wicslide   Skjutdörrar Wicslide
Skjutdörrar   Skjutdörrar
WICSLIDE 24   WICSLIDE S82/S86
Skjutdörr Montage Wicslide    
Skjutdörrar    
Wicslide    
Webbdesign: Webmind